Vi finns i Eskilstuna, Södermanland.

Den första Drenten kom in i mitt liv 2004, En import från Nederländerna vid namn Siri. Hon var familjens hund, 2007 hade vi planer på valpar men dessa fick läggas på is. 2012 skaffade jag min första egna hund. Även hon en Drent import vid namn Lynda. Våren 2015 blev jag delägare till en Drent tik vid namn Saga hon samägdes med Kennel Teacher's.

Mitt djur intresse har alltid varit stort. 2011 gick jag ut Naturbruksgymnasium med inriktning Djurvård och Naturvetenskap. Efter det utbildade jag mig till Leg. Djursjukskötare i Nederländerna och gick ut med ett Intenationellt diplom 2013. Våren 2014 utbildade jag mig till id-märkare med chip för hund och katt och Hösten 2014 avslutade jag SKK's uppfödar utbildning. 

Hösten 2015 bar det av mot nya äventyr då jag utbildade mig till Hundfrisör i Nederländerna, samtidigt som jag jobbade hos en Drent kennel, där jag fortsatte min utbildning inom rasen och avel. Våren 2017 var utbildningen färdig och återvände till Sverige. 

Sommaren 2017 föddes då äntligen kenneln första kull   och under hösten utbildade jag mig till domare i Junior Handling. Jag hoppas att få komma ut i framtiden och döma i denna fina och spännande hundsport. I augusti 2018 utökades kenneln med den efterlängtade valpen Unique som vi hoppas ska bli vårt nästa stjärnskott. 

1-DSC_0297